• HighFive Coaching – René Paulides

Aanmelding HighFive coaching

Over het algemeen verloopt het traject van mijn begeleiding als volgt:

Eerste contact

Via het contactformulier op de contact pagina kun je vrijblijvend je vraag aan mij stellen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren.
Je kunt mij ook bellen. Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, spreek dan mijn voicemail in met je naam en telefoonnummer. Dan bel ik je dezelfde dag nog terug. Uiteraard mag een van je ouders ook contact opnemen, indien jij dat wenst.

Wanneer we elkaar hebben gesproken en mijn aanbod sluit aan bij jouw vraag, kunnen we een afspraak inplannen voor het Intakegesprek.​

Intakegesprek

Tijdens de intake leren we elkaar beter kennen.
We gaan dan samen aan de slag om jouw hulpvraag goed te verwoorden.
Tijdens de volgende coaching-sessies gaan we oplossingen bedenken voor je hulpvraag.

Coaching

Het benodigde aantal sessies en de frequentie ervan is afhankelijk van de hulpvraag en het te bereiken doel. Elke sessie duurt gemiddeld een uur, waarin we samen in gesprek gaan. Je maakt ook aantekeningen en ik geef ook regelmatig opdrachten om thuis uit te voeren.

Afronding en eindgesprek

Het traject is klaar wanneer jij genoeg inzicht, zelfvertrouwen, trots en tools hebt ontwikkeld om op eigen kracht verder te kunnen en jij je doel bereikt hebt. We kijken ook samen terug op het traject: wat was je doel, wat was je hulpvraag en wat heb je geleerd?

Als je wil, maken we een afspraak voor over 2 maanden, om te kijken hoe het met je gaat.

Meer informatie

Interesse in dit onderwerp en wil je meer informatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.